Nekoliko riječi o nama

Poliklinika Central je renomirana i moderno opremljena zdravstvena ustanova u Širokom Brijegu, Bosna i Hercegovina.

O Poliklinici Central

Kvaliteta našeg rada zasniva se ispunjavanju želja i očekivanja naših pacijenata u što većoj mjeri. Pri tome se posebno oslanjamo na višegodišnje iskustvo našeg osoblja, suradnju s vrhunskim stručnjacima te stalne edukacije i usavršavanje.

1
vrhunskih liječnika specijalista
1
različitih medicinskih usluga

Visoka razina stručnosti i kontinuirana edukacija naših medicinskih djelatnika, individualizirani pristup svakom pacijentu i kliničkoj situaciji garancija su vrhunske zdravstvene skrbi u svim područjima zdravstvene zaštite naših pacijenata: prevencije, dijagnostike, liječenja i rehabilitacije.

Vrhunska tehnologija

Da bismo pružili najbolju moguću zdravstvenu uslugu, uvijek pratimo najnovije trendove i stalno ulažemo u najnaprednije medicinske uređaje na tržištu.
Pomno biramo uređaje i opremu koji jamče brzo i precizno dijagnosticiranje zdravstvenih problema, omogućavajući pravovremeno sprječavanje bolesti i njihovo učinkovito liječenje.

Vrhunski liječnici specijalisti

Shvaćajući važnost stručnosti medicinskog osoblja okupili smo respektabilan tim liječnika specijalista koji prateći svjetske trendove i stalno se usavršavajući doprinose sve jačoj poziciji naše poliklinike na tržištu medicinskih usluga.
Naš tim vrhunskih stručnjaka u svom polju radi multidisciplinarno i predano, uz kontinuiranu edukaciju kako bi vam pružili ono najbolje što današnja medicina može pružiti.

Stižemo i na Vašu kućnu adresu

U sklopu svojih usluga Poliklinika Central pruža i usluge kućnih posjeta našim pacijentima.
Moguće je uraditi EKG, laboratorijske analize krvi i urina, te uključivanje infuzija i druge manje terapijske protokole.

Misija i vizija Poliklinike

Misija poliklinike je osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu, pružiti brigu i razumijevanje pacijentu, konstantno raditi na unapređenju organizacije, kvalitete znanja i uvođenju novih dijagnostičkih i terapeutskih postupaka.

Njegujući individualni pristup, uvažavajući potrebe pojedinca, poliklinika kroz svoj rad naglašava važnost prevencije u ranom otkrivanju bolesti, nastoji u ljudima osvijestiti važnost brige za vlastito zdravlje i veću kvalitetu života obitelji i društva u cjelini.

Zavirite u unutrašnjost poliklinike

Dobro znamo što je potrebno da bismo svim pacijentima omogućili suvremenu zdravstvenu uslugu koju zaslužuju. U stopu pratimo najnovije trendove u zdravstvu, stalno ulažući u vlastite stručnjake i tehnologiju.